Sfeer

Medewerkers

Bij de Krentebloesem dragen we zorg voor een vast team en bekwame mensen die het vak met liefde uitoefenen. Bij de aanname worden er goed overwogen keuzes gemaakt en in overeenstemming met elkaar kijkend de invulling bij de Krentebloesem kan worden vervuld. De medewerkers dragen zorg voor de ruimtes, voor het pedagogische aspect, voor goede samenwerking, naast het verzorgen van de kinderen.

Wij stellen ons graag even aan u voor: de medewerkers van de Krentebloesem!
Sabrina van Karsen-Berkien
Eigenaar en Juffie op de Madeliefgroep

Lieve kinderen en ouders,
De Krentebloesem... een plekje in Schiebroek Hillegersberg, Rotterdam. Waar ik oh zo trots op ben. 7 jaar geleden begon dit prachtige avontuur met een paar kindjes, een klein peuterklasje en kijk nu is waar we staan. Als eigenaar van de Krentebloesem werk ik ook zelf nog heel graag met de kindjes. Je zal mij dan ook vinden als juffie in de groep beneden, de Madeliefgroep. Daarnaast ben ik uiteraard eindverantwoordelijk voor alle taken die er zijn bij de Krentebloesem. Mijn jaren lange ervaring heb ik opgedaan bij verschillende plekken waar ik als juffie en als leidinggevende heb gewerkt. Omdat mijn droom altijd al was een plekje voor mezelf te creëren was ik dolbij met de kans voor de overname van de Krentebloesem. In mijn vrije tijd luister ik graag muziek, lees ik de Flow of een boek, ben ik buiten in de natuur, het bos of strand, kook ik graag en doe ik af en toe aan Yoga.

Tot ziens bij de Krentebloesem, Sabrina

Dorien

Dorien van Zijl
Juffie op de Jasmijngroep

Ik ben Dorien van Zijl, geboren op 15 februari 1993. Woon in Pijnacker en besteed mijn vrije tijd graag actief en met vrienden of familie. Middels mijn holistische/antroposofische opvoeding heb ik tijdens mijn studie gekozen voor een stage bij een antroposofisch kindercentrum. Vanaf 2017 ben ik officieel werkzaam bij de Krentebloesem. Ik geniet erg van het contact met kinderen en zie het als een uitdaging om de kinderen een veilige, uitdagende en gezellige speel- en leeromgeving te bieden. Samen met mijn collega's zorg ik ervoor dat er omgeving gecreëerd wordt, waarin de kinderen zich prettig voelen en zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen.

Tot snel bij de Krentebloesem, Dorien

Meester Luca van Karsen

In februari 2021 ben ik begonnen als leerling bij de Krentebloesem en dit is een versnelde opleiding dus ik ben klaar in februari 2022. Werken met kinderen en oudere vind ik heel erg fijn omdat ik van mensen hou. Het sociale stukje van het vak vind ik heel prettig. Op beide groepen ben ik werkzaam dus je kan mij overal vinden. In mijn vrije tijd hou ik ervan om leuke dingen met vrienden te doen, zoals terrasjes pakken, festivals en reisjes maken. Ik hoop uw kind en u te mogen ontmoeten!

Winni Barnshaw, assistent leidinggevende
Juffie op de Madeliefgroep

Mijn naam is Winni, ik woon in Rotterdam samen met Boris mijn vriend, Lewis onze zoon en Arie ons hondje. Sinds december 2019 ben ik werkzaam bij de Krentebloesem op de groep als juffie en als assistent leidinggevende ondersteun ik Sabrina. Een aantal jaren geleden is de antroposofie op mijn pad gekomen toen onze zoon startte op de vrije school west. Ik voel dat ik een natuurlijke affiniteit heb met de antroposofie, dit omdat ik persoonlijk veel aandacht heb voor de natuur en de seizoenen die daarbij horen. Het belangrijkste voor mij is dat de antroposofie een kind de vrijheid biedt zichzelf te kunnen zijn. Het voelt heerlijk om op een plek te mogen werken waar een kind zich kan ontwikkelen op zijn of haar manier of haar eigen tempo. Met elkaar willen we er voor zorgen dat de Krentebloesem een plek is waar kinderen in een huiselijke & liefdevolle omgeving zich thuis kunnen voelen. In mijn vrije tijd ben ik zoveel mogelijk buiten. Met mijn gezin of met vrienden en familie. We gaan graag weekendjes weg buiten de stad of ben ik in ons tuinhuisje.

semiha atesSemiha Ates
Juffie op de jasmijngroep

Beste ouders, Mijn naam is Semiha Ates en ik woon in Rotterdam, ben getrouwd en heb een zoon. Vanaf 2008 ben ik als pedagogische medewerker bij een reguliere kinderopvang gestart en ik heb 11 jaar goede ervaring. Door mijn nieuwsgierigheid wilde ik graag de antroposofische kinderopvang en dat heb ik wel gevonden bij De Krentebloesem. De antroposofische visie spreek mij heel erg aan, het kleinschalige, de warme sfeer die er is. Het is een nieuwe uitdaging voor mij. Mijn missie is nu dat ik meer over de antroposofische methode leer kennen en omgaan met de kinderen en hun ouders. Ik sta altijd open voor vragen of een praatje.

Juffie Jothi

Mijn naam is Jothi en ik ben 20 jaar. Jullie kunnen mij al herkennen omdat ik al 2.5 jaar etappe gelopen op de Krente! Bijna heb ik mijn Pedagogisch Medewerker niveau 3 behaald en sta ik 2 dagen in de week op de Jasmijngroep! Naast de Krentebloesem werk ik 2 dagen in de week bij de kruidvat, dit doe ik al 4 jaar. In mijn vrije tijd hou ik van kleine uitstapjes maken zoals naar parkjes gaan en wandelen in de stad. Voor vragen of een praatje kun je me altijd even aanspreken!

Noah Kloos

Ik woon in Rotterdam met mijn partner en onze 2 katten, in mijn vrije tijd ben ik vooral met hen of met mijn familie. Ik ben bij de Krentebloesem terecht gekomen doordat ik mijn stage er heb gelopen tijdens mijn opleiding en toen eigenlijk niet meer weg wilde! De Krentebloesem voelde voor mij als hetzelfde bekende antroposofische dekentje als waar ik in opgegroeid ben. Een dekentje dat ik nu graag doorgeef aan alle kindjes die bij ons zijn! Ook ben ik een culturele diversiteitsgroep begonnen, zodat we op de Krentebloesem feesten uit alle verschillende culturen kunnen vieren! Als je dit leuk lijkt om aan mee te doen kan je altijd even een mailtje sturen.

Eva Struijk

Ik wil me graag voorstellen aan jullie. Ik ben Eva Struijk en woon samen met mijn man en dochters (Olivia & Stella) in Rotterdam. Vanaf September ben ik op de dinsdag & donderdag te vinden op de baby-dreumes groep. Antroposofie loopt eigenlijk als een rode draad door mijn leven. Ik heb een groot deel van de vrije school doorlopen ,heb gewerkt op een antroposofisch kinderdagverblijf en mijn oudste dochter zit op de vrije school. Na een uitstapje van 2 jaar in de reguliere kinderopvang ben ik dan ook ontzettend blij dat ik bij de krentebloesem mag komen werken! In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie , vind ik het heerlijk om in de keuken te staan en in de avonduurtjes ben ik mijn opleiding als holistisch baby & kinder slaapcoach aan het afronden. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. Tot snel !

hanna

Hannah Heijboer

Mijn naam is Hannah en ik ben een juffie op de baby groep. De antroposofie en de biologische bewuste levenstijl heb ik met de paplepel mee gekregen. Mijn vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag maar wanneer het nodig is val ik ook op de andere dagen wel eens in. Ik ben bij de Krentebloesem terecht gekomen om mijn opleiding te kunnen doen en ben daarna niet meer weg gegaan van deze fijne plek. Als juffie draag ik vaak kindjes in een ergonomische draagdoek of draagzak wanneer ouder en kind dit fijn vinden. Naast juffie op de krentebloesem geef ik ook turnlessen aan voornamelijk de jongens selectie groep en turn ik zelf ook nog steeds.