Sfeer

Juffies

Bij de Krentebloesem dragen we zorg voor een vast team en bekwame mensen die het vak met liefde uitoefenen. Bij de aanname worden er goed overwogen keuzes gemaakt en in overeenstemming met elkaar kijkend de invulling bij de Krentebloesem kan worden vervuld. De juffies dragen zorg voor de ruimtes, voor het pedagogische aspect, voor goede samenwerking, naast het verzorgen van de kinderen.

De juffies van de Krentebloesem stellen zich ook graag aan u voor!Sabrina van Karsen-Berkien
Eigenaar en Juffie op de Madeliefgroep

Lieve kinderen en ouders,
De Krentebloesem... een plekje in Schiebroek Hillegersberg, Rotterdam. Waar ik oh zo trots op ben. 5 jaar geleden begon dit prachtige avontuur met een paar kindjes, een klein peuterklasje en kijk nu is waar we staan. Als eigenaar van de Krentebloesem werk ik ook zelf nog heel graag met de kindjes. Je zal mij dan ook vinden als juffie in de groep beneden, de Madeliefgroep. Daarnaast ben ik uiteraard eindverantwoordelijk voor alle taken die er zijn bij de Krentebloesem. Mijn jaren lange ervaring heb ik opgedaan bij verschillende plekken waar ik als juffie en als leidinggevende heb gewerkt. Omdat mijn droom altijd al was een plekje voor mezelf te creëren was ik dolbij met de kans voor de overname van de Krentebloesem. In mijn vrije tijd luister ik graag muziek, lees ik de Flow of een boek, ben ik buiten in de natuur, het bos of strand, kook ik graag en doe ik af en toe aan Yoga.

Tot ziens bij de Krentebloesem,
Sabrina

DorienDorien van Zijl
Manager en Juffie op de Jasmijngroep

Ik ben Dorien van Zijl, geboren op 15 februari 1993. Woon in Pijnacker en besteed mijn vrije tijd graag actief en met vrienden of familie. Middels mijn holistische/antroposofische opvoeding heb ik tijdens mijn studie gekozen voor een stage bij een antroposofisch kindercentrum. Vanaf 2017 ben ik officieel werkzaam bij de Krentebloesem. Ondertussen heb ik in de functie van Locatiemanager een mooie balans gevonden tussen werken op de groep en management taken. Ik geniet erg van het contact met kinderen en zie het als een uitdaging om de kinderen een veilige, uitdagende en gezellige speel- en leeromgeving te bieden. Samen met mijn collega's zorg ik ervoor dat er omgeving gecreëerd wordt, waarin de kinderen zich prettig voelen en zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen.

Tot snel bij de Krentebloesem

Annet Timmers
Juffie op de Jasmijngroep

Dit ben ik Annet Timmers 28 jaar en ik zal mij kort even voorstellen. Ik ben na de PABO gaan werken in het reguliere basisonderwijs op verschillende scholen in verschillende klassen. Veel gezien en veel geleerd. Na een aantal jaar ben ik mijn visie gaan verscherpen en zocht ik een nieuwe, meer passende omgeving. Dat is De Krentebloesem geworden en vanaf juli ben ik hier twee dagen te vinden op de groep. Het kleinschalige, de warme sfeer die er is en de antroposofische visie spreken mij heel erg aan. Het in contact zijn en het van betekenis kunnen zijn voor deze leeftijdsgroep vind ik fantastisch. Ik geniet van dit nieuwe avontuur en ik hoop verder veel te mogen leren, fijne momenten te mogen mee maken en natuurlijk van betekenis te mogen zijn voor uw kind.

Heeft u een vraag of zin in een kletspraatje ik hoor het graag!

Veel groetjes,
Annet Timmers

Jara de BruinJara de Bruijn
Juffie op de Jasmijngroep

Hierbij wil ik mij graag voorstellen. Mijn naam is Jara de Bruijn. In september 2018 ben ik de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang gestart. In september 2019 heb ik de opleiding met succes afgerond. Dit komt zeker ook omdat ik aan de Krentebloesem een hele goede opleidingsplaats heb gehad. De Krentebloesem heeft mij veel geleerd over de antroposofie. De visie past heel goed bij me. Daarom kijk ik er naar uit om voor alle lieve kinderen te gaan zorgen en binnenkort nog meer ervaring op te doen als "juffie.

Pinar DenizPinar Deniz
Juffie op de Madeliefgroep

Hallo, ik ben Pinar Deniz. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik woon met mijn gezin in Schiedam. Na mijn studie (2012) ben ik meteen begonnen als pedagogisch medewerker ik heb bij verschillende opvangen gewerkt en zo heb ik ervaringen opgedaan. Ik vind het mooi om de ontwikkeling te volgen en om te zien dat geen enkel kind het zelfde is. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen niveau en tempo. Verder vind ik het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben bij Krentebloesem.

LisanneLisanne
Juffie op de Madeliefgroep

Beste ouders, mijn naam is Lisanne en ik woon in Rotterdam. Ik ben begonnen bij De Krentebloesem als stagiaire en nu werk ik hier inmiddels al een jaar. Bij mijn intake gesprek bij De Krentebloesem als stagiaire voelde ik mij meteen al thuis en vond ik het een hele fijne plek. Ik wist meteen al dat ik hier wilde blijven. Op dit moment volg ik de studie voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker op een antropofische school en zal ik in februari afstuderen. Daarna zou ik nog heel graag kinderpsychologie willen studeren.

Tot snel bij De Krentebloesem
Groetjes Lisanne

Winni Barnshaw
Juffie op de Madeliefgroep

Mijn naam is Winni Barnshaw. Met veel zin en energie werk ik twee dagen op de Madeliefgroep als Juffie. Daarnaast zal ik ook organisatorische ondersteuning gaan bieden bij de jaarfeesten, seizoentafels en thema’s. De antroposofische visie en het kleinschalige van De Krentebloesem spreken mij enorm aan. Ik vind het heerlijk om op de groep te zijn en er met de kindjes samen een fijne dag van te maken. In mijn vrije tijd sport ik graag en ga ik graag weekendjes weg met vrienden en familie. Verder ben ik veel buiten te vinden met mijn gezin en de hond.

semiha atesSemiha Ates
Juffie op de jasmijngroep

Beste ouders, Mijn naam is Semiha Ates en ik woon in Rotterdam, ben getrouwd en heb een zoon. Vanaf 2008 ben ik als pedagogische medewerker bij een reguliere kinderopvang gestart en ik heb 11 jaar goede ervaring. Door mijn nieuwsgierigheid wilde ik graag de antroposofische kinderopvang en dat heb ik wel gevonden bij De Krentebloesem. De antroposofische visie spreek mij heel erg aan, het kleinschalige, de warme sfeer die er is. Het is een nieuwe uitdaging voor mij. Mijn missie is nu dat ik meer over de antroposofische methode leer kennen en omgaan met de kinderen en hun ouders. Ik sta altijd open voor vragen of een praatje.